+905055631331
info@tibbihipnozkongresi.org.tr

Consuelo CASULA, İtalya

Consuelo CASULA, İtalya

Avrupa Hipnoz Derneği Önceki Dönem Başkanı

İtalya Hipnoz Derneği (SII)

Halen Uluslararası Hipnoz Derneğinin Temsilciler Meclisi Başkan Yardımcısı,

İtalyan Hipnoz Derneğinin Yönetim Kurulu Üyesi.

Uzmanlık alanı: Psikoloji, NLP Eğitmenliği ve klinik hipnoz.

İtalyan Hipnoz ve Ericksonian Psikoterapi Okulu ve diğer İtalyan ve uluslararası psikoterapi okullarında hipnoz eğitimi vermektedir.

Ulusal ve uluslararası alanda davetli konuşmacı olarak seminer ve çalıştaylar vermek üzere; Avrupa Hipnoz Derneği, Uluslararası Hipnoz Derneği, Amerikan Klinik Hipnoz Derneği, Milton Erickson Vakfı kongrelerine katılmakta, ve Japonya, Meksika, Brezilya ve Çin’e seyahat etmektedir.

Uygulamalarında, klinik hipnozu, salutogenez psikoloji ve farkındalık ile birleştirerek pragmatik, sistemik ve stratejik yaklaşımlarla entegre etmektedir.

İletişim becerileri, grup yönetimi, metaforlar, kadın gelişimi, psikolojik sağlamlık, hipnotik stratejiler ve meditasyon üzerine makaleleri ve sekiz kitabı yayınlanmıştır.

Metaforlarla ilgili kitabı İspanyolca, Portekizce, Fransızca ve Almancaya çevrilmiştir; Psikolojik sağlamlıkla ilgili kitabı ise Fransızca yayınlanmıştır.

2016 yılında Franco Granone İtalyan Klinik ve Deneysel Hipnoz Merkezi tarafından IV. Uluslararası “Franco Granone” ödülü verilmiştir.

Tüm bunlara ek olarak, Avrupa Hipnoz Derneği bünyesinde dört ayda bir çıkarılan Avrupa Hipnoz Derneği Haber Bülteni’nin Editörü olarak görev yapmaktadır. Bültenin amacı bilgi paylaşımını sağlayarak Avrupa Hipnoz Derneği üye dernekleri arasında bağ kurulmasını ve iletişimi arttırmaktır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir