+905055631331
info@tibbihipnozkongresi.org.tr

Kathleen Long

Britanya Tıbbi ve Dental Hipnoz Derneği (British Society of Medical and Dental Hypnosis (BSMDH-S)) İskoçya, İngiltere

Glasgow’da yarı zamanlı olarak kendi özel hipnoz muayenehanesinde Genel Pratisyenlik ve Medikal Kozmetik uygulamaları yapmaktadır.

Glasgow Üniversitesi’nden MBChB (Tıp ve Cerrahi)  lisansı ile mezun oldu; sonrasında MPH (Halk Sağlığı Uzmanlığı) derecesi aldı.

NLP Uzman Uygulayıcısıdır ve Myers-Brigs Tip Göstergesi (Myers-Briggs Type Indicator, MBTI) uygulamalarında yetkindir.

Britanya Estetik Tıp Akademisi (British College of Aesthetic Medicine (BCAM)) Yönetim Kurulu Üyesidir.

1982’den itibaren hipnoz uygulamaları yapmakta ve BSMDH-İskoçya bünyesinde eğitim ve kurs geliştirme faaliyetlerinde bulunmaktadır.

ESH Sonraki Dönem Başkanı olarak seçildi. 

BSMDH-İskoçya’da Sayman, Sekreter ve Akademik Sekreter görevlerinde bulundu. Ayrıca, BSCAH bünyesinde gerçekleştirilen yerel konferansların ve ortak konferansların organizasyonundan sorumludur.

Avrupa ve Dünya çapındaki yarışmalarda İskoç Ulusal Netbol takımının motivasyon antrenörü olarak görev yaptı. Hipnozu, sportif performansı arttırmanın yanı sıra zihinsel odaklanmaya yardımcı olma ve sakatlıkların tedavisinde kullandı.

Eğitimde ve sağlık hizmetlerinde iletişim üzerine çeşitli çalıştaylar düzenledi; ve İskoçya, Belçika, İsveç, Ukrayna, İtalya, Almanya ve İngiltere’de NLP / iletişim üzerine çalıştaylar/ konferanslar verdi.

Hipnozu çeşitli alanlarda kullanmakla birlikte PTSD, OKB, Fobiler ve Stres alanlarında deneyimleri bulunmaktadır. Edinmiş olduğu mesleki becerilerini hasta ihtiyaçlarına göre uyarlayarak uygulamalarını gerçekleştirmektedir. Ağırlıklı olarak hizmet verdiği Pratisyen Hekimlik çalışmalarında, hızlı sonuç veren tedavileri kullanmayı tercih etmektedir.